You are here

Hematologija i onkologija

Bečki institut za istraživanje raka je otvoren još davne 1953. godine i danas se,  nakon više od 6 decenija rada, nalazi u samom vrhu svetske onkološke elite.

U 2000-toj godini je u Beču pokrenut i Fond za inovativna interdisciplinarna istraživanja raka, kroz koji su proteklih godina podržana brojna izuzetna i inovativna dostignuća, kao i istraživački projekti. Bolje razumevanje bioloških procesa, dijagnostike i lečenja malignih bolesti je otišlo još jedan korak dalje.

Većinu malignih bolesti je moguće dijagnostikovati putem analize krvi, ali će u nekim slučajevima biti potrebna biopsija koštane srži pacijenta ili ekstrakcija i analiza limfnih čvorova. Bolesti poput hemofilije, trombofilije, Hodžkinove bolesti (Hodžkinovog limfoma), anemije, akutnih i hroničnih leukemija, kao i brojnih poremećaja u koštanoj srži su samo neke od brojnih malignih oboljenja za koje u bečkim centrima možete zatražiti pomoć.

​Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da preko naše agencije možete zakazati konsultaciju ili tražiti drugo lekarsko mišljenje na renomiranim austrijskim klinikama. 

Kontaktirajte nas za više informacija