You are here

O nama

MEDICINSKE USLUGE U AUSTRIJI

DIJAGNOSTIKA, OPERACIJE, TERAPIJA, REHABILITACIJA I REEVALUACIJA

Ukoliko u Austriji želite da obavite konsultaciju sa bilo kojom vrstom specijaliste, uradite bilo koju vrstu analize, operativnog zahvata ili rehabilitacije, MEDHEL agencija je tu da za Vas preuzme celokupnu organizaciju, počevši od samog zakazivanja pregleda ili operacije, pa do obezbeđivanja lične pratnje, tokom boravka na klinkama. 

MEDHEL tim okuplja najbolje konsultante iz oblasti zdravstva, kako iz Beča tako i iz drugih zemalja. Zajedno smo preuzeli misiju da u potpunosti promenimo iskustvo podrške pacijentu, počevši od trenutka dolaska na kliniku, pa do trenutka potpunog oporavka. U tom cilju za naše klijente

  • Preuzimamo zdravstvenu dokumentaciju i organizujemo dobijanje preliminarne lekarske procene iz Austrije
  • Pribavljamo drugo lekarsko mišljenje i organizujemo reevaluacije postojećih histopatoloških materijala
  • Zakazujemo termine, sazivamo konzilijume i lekarske odbore prema individualnim potrebama pacijenta
  • Pre- i postoperativna komunikacija sa lekarskim timom i pacijentom
  • Organizacija transfera i sanitetskog prevoza  
  • Organizacija i rezervacija svih tipova smeštaja 
  • Lična pratnja pacijenta od strane lokalnog tima

Kao prvi korak, dovoljno je da nas kontaktirate i upoznate sa zdravstvenim problemom i Vašim potrebama, a naš zadatak je da Vas bezbedno i brzo sprovedemo do bolnice, klinike i/ili doktora specijaliste u Austriji, koji najbolje odgovara Vašim potrebama. 

ZAŠTO IZABRATI MEDHEL?

MEDHEL tim i saradnike odlikuje dugogodišnje iskustvo u internacionalnom zdravstvenom sektoru. Sa nama ne morate da brinete o administrativnim procedurama, referencama inostranih lekara, potrebnim uputima,organizaciji boravka u bolnici ili obračunima sa osiguravajućim kućama. Glavni zadatak naših klijenata je da se fokusiraju na svoj oporavak, a sve ostalo rešavamo mi.

Iskustva i preporuke onih koji su već uspešno zaključili saradnju sa nama su smo još jedan od razloga zbog kojih se pacijenti opredelju za saradnju sa MEDHEL agencijom.  

Za nas ne postoje nepotrebna pitanja, pa Vam stojimo na raspolaganju i za informacije koje nisu direktno vezane za oblast naše delatnosti. Ukoliko smo u mogućnosti da Vam na bilo koji način izađemo u susret, budite sigurni da ćemo to i učiniti. Kontaktirajte nas.

Sarađujemo sa najvažnijim, najpoznatijim i najbolje opremljenim klinikama i bolnicama u Austriji

MEDHEL-ovi medicinski partneri imaju dugogodišnju i svetski priznatu reputaciju vrhunskih medicinskih centra na svim poljima medicine, ne samo zahvaljujući najmodernijoj medicinskoj tehnici, već i zbog visoke profesionalnosti stručnog kadra, velikog broja prestižnih naučnih dostignuća kao i najnovijih pristupa u lečenju teških oboljenja.

U saradnji sa MEDHel-om omogućite sebi konsultaciju sa svetski priznatim stručnjacima, najsavremeniju terapiju, kao i preventivnu dijagnostiku. 

Kontaktirajte nas za više informacija