You are here

PROGRAMI VANTELESNE OPLODNJE U AUSTRIJI

 

Želja za roditeljstvom i osnivanjem porodice je veoma važna i za mnoge parove međusobni izraz duboke ljubavi i poverenja koje imaju jedno u drugo. Nemogućnost ostvarenja kao roditelj u velikoj meri može negativno uticati na partnerski odnos. Iz tog razloga je u ovakvoj situaciji savet iskusnog stručnjaka od presudne važnosti. Centri za veštačku oplodnju su tu da vam pomognu u svakoj fazi lečenja. Lekari specijalisti se brinu o tome da period konsultacija, dijagnostike, lečenja i nege bude što je moguće ugodniji. Stručni timovi centra sa kojima sarađujemo sastoje se od lekara, ginekologa, biologa, terapeuta, laboratorijskih tehničara i urologa. Vrsta tretmana i pristupa varira od pacijenta do pacijenta i prilagođava se individualnim potrebama.

Ukoliko duže ne uspevate da ostvarite trudnoću, trebalo bi se posavetujete sa lekarom (najkasnije nakon 24 meseca pokušavanja). Začeće je kompleksan proces koji se, u nekim slučajevima, može ostvariti tek uz medicinsku pomoć. Naš zadatak je da Vam pomognemo u ostvarivanju Vaše želje za detetom.

U prvom razgovoru zajednički tumačimo Vašu specifičnu situaciju i moguće dijagnostičke i terapeutske pristupe. Specijalizovani tim lekara, biologa i psihoterapeuta prati najsavremenija istraživanja i pomaže Vam da ostvarite želju za detetom

Tokom Vašeg boravka u Austriji Medhel koordinator je uvek sa Vama. Kroz ceo postupak ostvarivanja želje za detetom koordinator je Vaša kontakt osoba i tu da reši komplikovanu zdravstvenu dokumentaciju umesto Vas, da organizuje neophodnu dijagnostiku u dogovoru  specijalistima i osobljem klinike, umesto Vas obavalja sve neophodne razgovore na nemačkom jeziku, kao i da se brine o Vašem sigurnom i ugodnom boravku na klinikama.

Agencija Medhel sarađuje sa renomiranim klinikama za veštačku oplodnju u Austriji. Kroz pokretanje ove saradnje, u mogućnosti smo da ponudimo kompletnu paletu visoko kvalitetnih usluga u reporduktivnoj medicini. 

Kontaktirajte nas za više informacija