Skip to main content

office@medhel.at + 381 63 388 546 Pon - pet: 9-13h i 15-17h

Certificate

Dijagnostika Neurohirurgija

Nakon nemogućnosti identifikovanja uzroka i uspostavljanja konačne dijagnoze u vezi mog zdravstvenog problema u Srbiji, jedan od lekara, kod koga sam bila na terapiji, me je posavetovao da pokušam sa Austrijom. Kontaktirala sam agenciju MEDHEL jer mi je bila potrebna pomoć u pronalaženju odgovarajućeg specijaliste za dijagnostičku metodu, koja mi je u Srbiji bila preporučena, ali nažalost ne i dostupna. 

Agencija je u kratkom roku organizovala sve potrebne preglede i konsultacije sa odgovarajućim specijalistima u Beču. Moji utisici sa klinike i sva tri preporučena lekara, su odlični, a celokupna organizacija perfektna. Smeštaj je bio vrlo dobar, na odličnoj lokaciji i na svega par minuta hoda, kako do svih potrebnih zdravstvenih ustanova, tako i za obilzak grada. 

Agenciju MEDHEL preporučujem svima koji imaju bilo kakav zdravstveni problem, a žele efikasno i kvalitetno rešenje, kao i stručne ljude, da se umesto njih pobrinu za sve. Sve pohvale za posvećenost i profesionalnost, do najsitnijih detalja. Usluga na zavidnom nivou.

Oblast
Dijagnostika
Pol
ženski
Starost
27
Grad
Beograd

U skladu sa opštom uredbom EU o zaštiti podataka i regulativom EU-DSGVO, podležemo obavezi čuvanja lekarske tajne i zaštiti privatnosti pacijenta. Iz tog razloga, uprkos njihovoj saglasnosti, nismo u mogućnosti da navodimo lična imena naših klijenata.

Prijavite se na naš mesečni magazin
Vaše ime