Skip to main content

Svaka poseta lekaru je stvar poverenja, naočito kada se radi o izboru hirurga. Poverenje tada postaje najvažniji faktor. Dobar hirurg poznaje svog pacijenta, obraća pažnju na njegove želje i potrebe, čini sve što je u njegovoj moći da ga psihički pripremi za predstojeću operaciju, posle nje isprati i na kraju uspešno reši problem. Hirurg i prva operacija su u onkologiji često faktor koji je odlučuje o celokupnom ishodu lečenja. Iz tog razloga je jako važno ko operiše i da li se radi o prvoj operaciji ili re-operaciji. 

Kako pronaći kvalitet? Kako znati koliko je neki hirurg dobar? Da li prvo kod kuće, pa ako ne uspe, onda u inostranstvo?

Ovo su sve pitanja sa kojima se suočavaju kako obolela osoba, tako i porodica i svi koji pomažu u procesu. 

Informacije poput imena bolnice u kojoj neko radi, o privatnoj ordinaciji, obrazovanju i biografiji  hirurga je, uz malo upornosti, moguće pronaći na internetu.

Međutim, ono što je mnogo važnije ne nalazi se na internetu. To su informacije o iskustvu, slabostima i sposobnostima nekog hirurga, procenat postoperativnih komplikacija, informacije o reputaciji među kolegama i među prošlim pacijentima. To su informacije koje za Vas obezbeđujemo mi.

Naš zadatak je da pacijenta povežemo sa hirurgom koji će na najbolji mogući način, precizno, minimalno invazivno, prema poslednjim standardima i bez komplikacija rešiti postojeći problem. Tu smo da se pobrinemo da pacijent bude detaljno i realno informisan o svim mogućim rizicima i nuspojavama koje predstojeći hirurški zahvat nosi sa sobom. Radimo samo sa lekarima koje preporučuju kolege lekari i u čije ruke bi se i sami prepustili.

POVERENJE, SIGURNOST, ISKUSTVO I PRECIZNOST SU NAŠ MINIMUM, KAKO BI SMO ZA VAS OBEZBEDILI MAKSIMUM!

Prijavite se na naš mesečni magazin
Vaše ime