Skip to main content

office@medhel.at + 381 63 388 546 Pon - pet: 9-13h i 15-17h

Certificate

Agencija MEDHEL se obraća svima koji su zainteresovani za lečenje u elitnim zdravstvenim centrima Austrije, a pri tome zahtevaju profesionalno medicinsko mišljenje i transparentnost.

MEDHEL Vam stoji na raspolaganju za celokupnu organizaciju, do najsitnijih detalja, kako samog putovanja tako i Vašeg boravka na izabranoj destinaciji. Nakon prijema i prevođenja potrebne dokumentacije (na zahtev), a u cilju optimalnog i bržeg  rešenja Vaših zahteva, na raspolaganje Vam stavljamo ponude svih naših medicinskih partnera. Nakon izbora specijaliste za Vas vršimo zakazivanje pregleda i konsultacija u što kraćem vremenskom roku. 

Nezavisno od toga da li se radi o dijagnostičkoj metodi, koja nije raspoloživa u našoj zemlji, operaciji, transplantaciji, konsultacionom pregledu ili reevaluaciji postojećih nalaza, naš glavni cilj je da Vam obezbedimo individualne smernice i organizujemo posetu bolnici, klinici i/ili  traženom lekaru-specijalisti.

Profesionalnost pri obradi svakog zahteva, poverljivost i istrajnost u pronalaženju optimalnog rešenja je ono što MEDHEL garantuje svojim klijentima. 

 

Nakon Vašeg konačnog izbora lekara i u uskoj saradnji sa izabranim stručnim medicinskim timom dobićete sve neophodne instrukcije za dalji tok dijagnostičkog procesa i/ili lečenja. Stojimo Vam na raspolaganju i nakon povratka u matičnu zemlju, bilo da se radi o dodatnim pitanjima za lekara ili o informacijama u vezi nabavke propisane terapije. 

Pacijenti se opredeljuju za nas jer nudimo najbolje internacionalne mogućnosti u svim oblastima medicine ali i zahvaljujući izuzetnim preporukama od strane onih koji su već uspešno zaključili saradnju sa nama. Ukoliko razmišljate o odlasku na lečenje u inostranstvo, kontaktirajte nas da zajedno pronađemo najbolje rešenje. 

 

Prijavite se na naš mesečni magazin
Vaše ime