Skip to main content

ORGANIZACIJA I KOORDINACIJA ONKOLOŠKOG LEČENJA U AUSTRIJI

REVIZIJA, DIJAGNOSTIKA, HIRURGIJA, TERAPIJA, KOMPLEMENTARNA ONKOLOGIJA I REHABILITACIJA 

Ukoliko u Austriji želite da obavite konsultaciju sa bilo kojom vrstom specijaliste, uradite bilo koju vrstu analize, operativnog zahvata ili rehabilitacije, MEDHEL agencija je tu da za Vas preuzme celokupnu organizaciju, počevši od samog zakazivanja pregleda ili operacije, pa do obezbeđivanja lične pratnje, tokom boravka na klinkama. 

MEDHEL tim okuplja najbolje konsultante iz oblasti zdravstva, kako iz Beča tako i iz drugih zemalja. Zajedno smo preuzeli misiju da u potpunosti promenimo iskustvo podrške pacijentu, počevši od trenutka dolaska na kliniku, pa do trenutka potpunog oporavka. U tom cilju za naše klijente

  • Preuzimamo zdravstvenu dokumentaciju i organizujemo dobijanje preliminarne lekarske procene iz Austrije
  • Pribavljamo drugo lekarsko mišljenje i organizujemo reevaluacije postojećih histopatoloških materijala
  • Zakazujemo termine, sazivamo konzilijume i lekarske odbore prema individualnim potrebama pacijenta
  • Pre- i postoperativna komunikacija sa lekarskim timom i pacijentom
  • Organizacija transfera i sanitetskog prevoza  
  • Organizacija i rezervacija svih tipova smeštaja 
  • Lična pratnja pacijenta od strane lokalnog tima

Kao prvi korak, dovoljno je da nas kontaktirate i upoznate sa zdravstvenim problemom i Vašim potrebama, a naš zadatak je da Vas bezbedno i brzo sprovedemo do bolnice, klinike i/ili doktora specijaliste u Austriji, koji najbolje odgovara Vašim potrebama. 

ZAŠTO IZABRATI MEDHEL?

MEDHEL tim i saradnike odlikuje dugogodišnje iskustvo u internacionalnom zdravstvenom sektoru. Sa nama ne morate da brinete o administrativnim procedurama, referencama inostranih lekara, potrebnim uputima,organizaciji boravka u bolnici ili obračunima sa osiguravajućim kućama. Glavni zadatak naših klijenata je da se fokusiraju na svoj oporavak, a sve ostalo rešavamo mi

Ono što nas izdvaja od ostalih, jesu stručnost, posvećenost bezbednosti i iskustvu pacijenta, kao i međunarodno priznati sertifikat u oblasti zdravstenog turizma Certified Medical Travel Professional, dodeljen od strane Global Healthcare Accreditation for Medical Travel Services (GHA). GHA je američko nezavisno akreditaciono telo, čiji je cilj poboljšanje iskustva pacijenta i izvrsnost zdravstvene nege, za sve pacijente koji zbog lečenja i zdravstvene nege putuju u inostranstvo ili unutar svoje zemlje. U fokusu akreditacije su bezbednost pac​ijenta, iskustvo pacijenta, klinički procesi prilagođeni pacijentu iz inostranstva, kao i kompletne strukture vezane za organizaciju medicinskog putovanja.

Medhel Certified Medical Travel Professional

 

Iskustva i preporuke onih koji su već uspešno zaključili saradnju sa nama su smo još jedan od razloga zbog kojih se pacijenti opredelju za saradnju sa MEDHEL agencijom.  

Za nas ne postoje nepotrebna pitanja, pa Vam stojimo na raspolaganju i za informacije koje nisu direktno vezane za oblast naše delatnosti. Ukoliko smo u mogućnosti da Vam na bilo koji način izađemo u susret, budite sigurni da ćemo to i učiniti. Kontaktirajte nas.

Sarađujemo sa najvažnijim, najpoznatijim i najbolje opremljenim klinikama i bolnicama u Austriji

MEDHEL-ovi medicinski partneri imaju dugogodišnju i svetski priznatu reputaciju vrhunskih medicinskih centra na svim poljima medicine, ne samo zahvaljujući najmodernijoj medicinskoj tehnici, već i zbog visoke profesionalnosti stručnog kadra, velikog broja prestižnih naučnih dostignuća kao i najnovijih pristupa u lečenju teških oboljenja.

U saradnji sa MEDHEL-om omogućite sebi konsultaciju sa svetski priznatim stručnjacima, najsavremeniju terapiju, kao i preventivnu dijagnostiku. 

Kontaktirajte nas za više informacija.

Prijavite se na naš mesečni magazin
Vaše ime