Skip to main content

NISTE SAMI! 
Može bolje. Može drugačije.

Potpuno je razumljivo i normalno da je strah ogroman. Hiljadu pitanja, a nema jasnih odgovora. U ovoj situaciji najvažnije je ostati pribran, izabrati dobar tim lekara i pravilno krenuti sa lečenjem. Prva terapija je izuzetno važna jer daje pravac kompletnog lečenja. I zato nemojte žuriti. Dajte sebi vreme da se posavetujete, da prikupite sve raspoložive informacije u Srbiji i van Srbije, pa onda donesite odluku. Da, imate dovoljno vremena, ne dozvolite da Vas bilo ko požuruje u start lečenja. I da, Vi odlučujete. Ako Vi ne verujete i ne rezonujete sa lečenjem koje započinjete, neće Vam poverovati ni Vaše telo.  

Austrija i njeni istraživački centri su poslednjih decenija napravili ogromne korake u savremenom lečenju svih vrsta onkoloških oboljenja i sve što je na svetskom nivou dostupno u modernoj medicini, možemo Vam omogućiti u Austriji. U saradnji sa MEDHEL-om možete da očekujete tim odabranih ozbiljnih i vrhunskih lekara, kako tim ljudi kojima je zaista stalo da slučaj sagledaju sa svih mogućih aspekata i da Vam pomognu da kroz ceo proces prođete uspešno.

 Niste sami!

Ako postoji bolji, brži ili lakši način da postignete uspeh u lečenju, želimo da to saznate. Želimo da Vam pomognemo i omogućimo da tu bolju šansu i iskoristite. 

 

dest
Šta Austriju čini destinacijom za onkološko lečenje?
Beč, svetski centar za istraživanje i lečenje onkoloških oboljenja
Beč, svetski centar za istraživanje i lečenje onkoloških oboljenja

Comprehensive Cancer centar, Univerzitetska klinika AKH, Medicinski fakultet u Beču su samo neke od brojnih institucija koje su zaslužne za veliki broj svetskih priznatih inovacija na polju lečenja raka. Lekari ovih institucija su deo Medhel tima. 

h
Tačna histološka analiza I tipizacija tumora

Da bi lečenje od starta imalo najveću moguću šansu za uspeh, ne sme biti greške u histopatološkom nalazu. Patolozi sa kojima sarađujemo na raspolaganju imaju najnoviju tehnologiju i pristup najsavremenijim metodama neophodnim za tačno profilisanje tumora. 

 

d
Dostupnost najnovijih lekova, medicinske tehnologije i savremenih metoda lečenja

Nove imunoterapije, genetske analize, molekularni profajlinzi, terapije originalnim lekovima vrhunskog kvaliteta, informisanost lekara o najnovijim protokolima u onkološkom lečenju je ono što garantujemo našim klijentima. Sarađujemo sa lekarima koji su učesnici i predavači na svetskim kongresima, kao i saradnici na brojnim kliničkim i naučnim projektima. 

 

 

e
Evidentni uspesi u lečenju na evropskom i svetskom nivou

Prema studijama, koje prate stope preživljanja od onkoloških oboljenja na nivou EU, Austrija se nalazi u samom vrhu, često i iznad Nemačke. Po stopi preživljavanja od npr raka bubrega, raka pluća, raka prostate, Austrija se nalazi na mestu br. 1 u odnosu na sve zemlje EU.

 

j
Individualni pristup svakom pacijentu

U moru novih lekova i novih metoda lečenja, umetnost leži u sposobnosti lekara i tima da izabere najbolju individualnu kombinaciju za svakog pacijenta. Bitan je tim, a ne sama zdravstvena institucija. Ovo je izjava jednog od članova MEDHELovog onkološkog tima i najbolje oslikava način na koji radimo.

c
Zdravstveni sistem u kome je bezbednost pacijenta na mestu br. 1

Austrijiski propisi po pitanju kvaliteta i prometa lekova koji ulaze u zemlju su puno strožiji u odnosu na ostale zemlje EU, pa čak i Nemačke i Švajcarske. To garantuje najviši nivo kvaliteta lekova, samim tim i terapije. Nova metoda ili novi lek se u Austriji uvode u kliničku praksu samo ako su bezbedni za pacijenta.

Image

IF YOUR DOCTOR TELLS YOU
YOU HAVE A RARE DISEASE
THAT HE OR SHE HAS NEVER SEEN,
IF YOU’VE GOT AN INCURABLE CANCER,
BOY, DON’T ACCEPT THAT. YOU KNOW,
GO AND GET A SECOND OPINION

Kada zatražiti drugo lekarsko mišljenje?

Pravi trenutak za drugo mišljenje je uvek kada Vas muči neki unutrašnji osećaj, kada sumnjate u tačnost dobijene dijagnoze ili želite da saznate da li postoji bolja terapijska opcija od one koja Vam je predložena

U internet eri, koja nudi mogućnost kontakta sa bilo kojom zdravstvenom institucijom na svetu, veoma je važno zadržati fokus i orijentaciju. Budite mudri u prikupljanju informacija.

U postupku dobijanja drugog mišljenja u onkologiji agencija MEDHEL ne posluje po principu razmene dugih mejlova i dokumentacije. Između udobnosti, jednostavnosti i kvaliteta, apsolutno smo se opredelili za kvalitet. Kvalitet za nas, na prvom mestu, podrazumeva lični kontakt pacijenta i lekara, kao i individualno sastavljen dijagnostički paket, koji će odabranom lekarskom timu biti pouzdana osnova za određivanje najbolje moguće terapije. Naše je mišljenje da nijedna elektronska i online komunikacija ne može da zameni lični kontakt sa kompletnim lekarskim timom.

k
Kako do drugog mišljenja?
Korak 1

Dostava postojeće medicinske dokumentacije putem kontakt forme ili putem slanja mejla na office@medhel.at

Korak 2

Povratna informacija austrijskih lekara po pitanju dalje neophodnih koraka u okviru onkološke revizije.

Korak 3

Organizacija Vašeg odlaska. Onkološka revizija u Austriji. Drugo mišljenje i preporuka terapije. Početak lečenja.

Slika 2

BEZ ČEKANJA NA TERMINE!

Verujemo da je vreme novac, a u našem poslu vrlo često i razlika između uspeha i neuspeha u lečenju.

Zato je za nas svaki slučaj hitan slučaj. Naši klijenti ne čekaju na termine za intervencije i dijagnostiku, bez obzira na to kolike su gužve. Za Vas obezbeđujemo potrebne termine u roku od nekoliko dana od dostave neophodne dokumentacije.

 Budite sigurni da je Vaša dijagnoza tačna I da je terapija koju dobijate najbolja za Vas!

Mi ćemo Vam pomoći u organizaciji svega što je potrebno za proveru dijagnoze, kao i u odabiru specijaliste, zdravstvene institucije i svih organizacionih situacija koje se mogu javiti u toku procesa lečenja. Pacijentu ostaje da se fokusira na lečenje i uspešan oporavak.

Pouzdani partner za sve vrste pratećih usluga

Želja i cilj kome težimo jeste da Vas spojimo sa lekarskim timom u Beču, ali i u drugim austrijskim gradovima, sastavljenog prema Vašim individualnim potrebama. Vaš lični lekarski tim će dati tačnu i preciznu dijagnozu, svoje iskreno lekarsko mišljenje, a potom predložiti  najbolje moguće i najsigurnije rešenje Vašeg zdravstvenog problema. Takođe smo tu za sve što Vam je potrebno pre, za vreme i nakon boravka na klinici u inostranstvu.

 

Po pitanju usluga koje nisu medicinske prirode, stojimo Vam na raspolaganju za pomoć oko:

Rezervacije smeštaja
Organizacije transporta
Organizacije međunarodnog sanitetskog prevoza
Organizacije sanitetskog avio-transporta
Sve ostalo što se pokaže potrebnim za vreme boravka u Austriji i nakon povratka u matičnu zemlju

 

Prijavite se na naš mesečni magazin
Vaše ime