Skip to main content

Moji bolesnički utisci sveukupnog lečenja i saradnje sa osobljem bolnice su jednom rečju izvrsni!! Došao sam u Beč sa dijagnozom raka pluća, krajnje deprimiran i frustriran, bez ikakve nade u mogućnost lečenja. Sa ovom ekipom stručnjaka sam ponovo povratio veru u doktore i u moć medicine da izleči ovu bolest. 

Doživeo sam nešto što se uopšte nisam nadao. Posle samo tri cikulsa nove imunoterapije, moj se tumor na plućima smanjio za 80%. Probudili su u meni novu nadu u najlepšem smislu te reči. Sama pomisao da mogu da se izlečim je pre dolaska za mene bila samo bajka. 

Posebno hvala našoj Maji bez koje ovo sveukupno lečenje uopšte ne bi bilo moguće.  Timski rad Majinog tima i lekara izvanredan, na mene su ostavili utisak dobro uvežbanog orkestra. Smatram da apsolutno ne preuveličavam i to će moj pratilac svakome vrlo rado potvrditi. Sve je na svom mestu i ništa nije suvišno. Zahvalnost jednoj ekipi lekara entuzijasta koji su sa novom terapijom usli u borbu protiv mog raka. Ja zaista nisam verovao da ono što je bilo obećanje zaista može postati stvarnost. Sada se odlučno borim dalje i verujem da je pobeda mog raka sasvim izvesna.

Oblast
Onkologija
Pol
muški
Starost
64
Grad
Novi Sad
Prijavite se na naš mesečni magazin
Vaše ime