Skip to main content

office@medhel.at + 381 63 388 546 Pon - pet: 9-13h i 15-17h

Certificate

Onkologija

Želela bih da napišem još nekoliko rečenica o terapijama koje su i dalje u toku, gde se već nakon 3.ciklusa terapija, nakon što je usledio pet skener, pokazala velika uspešnost i rezultati su sjajni.

Terapije (hemoterapije i imunoterapije) koje je sastavio profesor koji vodi lečenje su pokazale neverovatnu delotvornost, toliko da je već sada došlo do potpunog povlačenja svih metastaza. Ceo tim doktora je bio oduševljen ovim vestima, naravno na čelu sa onkologom, preporučenim od strane MEDHEL-a,  bez koga ništa od ovoga ne bi bilo ni moguće.

Ove vesti su me toliko ohrabrile i dale jos veću motivaciju kako meni, tako i mojoj porodici da istrajemo do kraja u svemu ovome, jer kada dodjete u prave ruke onda je i izlečenje moguće! Ovim putem bih još jednom porucila svima koji čitaju ovo, da ne gube nadu i ukoliko su u sličnoj situaciji u kojoj sam ja bila na početku cele priče, kontaktiraju agenciju i upoznaju se sa celim timom klinike iz Beča koji će im sigurno omoguciti uspešno lecenje i izlečenje. Ono što bih posebno istakla jeste timski rad doktora, koji se o svemu zajedno konsultuju, velika prijatnost tokom razgovora, smirenost, iskrenost.. sve ovo mnogo znači u ovakvim situacijama.

Ovim putem bih takodje želela i da se zahvalim svim ljudima koji su doprineli da primam sve ove terapije i koji su mi velika podrška!

Oblast
Onkologija
Pol
ženski
Starost
48
Grad
Apatin

U skladu sa opštom uredbom EU o zaštiti podataka i regulativom EU-DSGVO, podležemo obavezi čuvanja lekarske tajne i zaštiti privatnosti pacijenta. Iz tog razloga, uprkos njihovoj saglasnosti, nismo u mogućnosti da navodimo lična imena naših klijenata.

Prijavite se na naš mesečni magazin
Vaše ime