Medicinske usluge u Austriji

Kako Vam možemo pomoći?
00 381 63 388 546

ONKOLOŠKO
LEČENJE U AUSTRIJI

Zašto MEDHEL?

Šokirani dijagnozom. Kome se obratiti?

Najvažnije od svega je ostati pribran, izabrati dobrog lekara i pravilno krenuti sa lečenjem. Neadekvatan start lečenja, ne samo da oduzima vreme, već takođe smanjuje opcije za dalje lečenje onkološkom timu koji preuzima pacijenta iz inostranstva. Prva terapija uglavnom odlučuje o kompletnom ishodu lečenja. Austrija i njeni istraživački centri su poslednjih decenija napravile ogromne korake u savremenom lečenju svih vrsta onkoloških oboljenja. Mi ćemo Vam pomoći u proveri dijagnoze, odabiru specijaliste, odabiru zdravstvene institucije kao i oko svih organizacionih tema koje se mogu javiti u toku procesa lečenja

MEDHEL je tu za Vas!

Nudimo Vam mogućnost da primarnu onkološku dijagnostiku, proveru postojeće dijagnoze i tipa tumora, kompletno sistemsko, hirurško kao i radioterapeutsko lečenje obavite na klinikama u Beču. Naši partneri poseduju najsavremeniju tehnologiju i pacijentu omogućavaju pristup najsavremenijim lekovima i metodama lečenja. Tokom Vašeg boravka u Austriji Medhel koordinator je uvek sa Vama, da pripremi komplikovanu zdravstvenu dokumentaciju umesto Vas, da organizuje neophodnu dijagnostiku u dogovoru  specijalistima i osobljem klinike, umesto Vas obavalja sve neophodne razgovore na nemačkom jeziku, kao i da se brine o Vašem sigurnom i ugodnom boravku na klinikama.

Šta Austriju čini destinacijom za onkološko lečenje?

  • Beč, svetski centar za istraživanje i lečenje onkoloških oboljenja

   Bečki institut za istraživanje raka je otvoren još davne 1953. godine i danas se, nakon više od 6 decenija rada, nalazi u samom vrhu svetske onkološke elite.

   Pročitaj više
  • Tačna histološka analiza i tipizacija tumora

   Ukoliko je histološka analiza pogrešna ili nepotpuna, lečenje je od starta osuđeno na neuspeh. Pacijent mora biti siguran u tačnost i potpunost svog histološkog nalaza.

   Pročitaj više
  • Dostupnost najnovijih lekova, medicinske tehnologije i savremenih metoda lečenja

   Ušteda dragocenog vremena i terapija originalnim lekovima vrhunskog kvaliteta je ono što garantujemo našim klijentima.

   Pročitaj više
  • Evidentni uspesi u lečenju na evropskom i svetskom nivou

   Prema skorašnjim studijama, koje prate stope preživljanja od onkoloških oboljenja na nivou EU, Austrija se nalazi u samom vrhu, dosta često i iznad Nemačke.

   Pročitaj više
  • Individualni pristup svakom pacijentu

   "U moru novih lekova i novih metoda lečenja, umetnost leži u sposobnosti lekara i tima da izabere najbolju individualnu kombinaciju za svakog pacijenta".

   Pročitaj više
  • Zdravstveni sistem u kome je bezbednost pacijenta na mestu br.1

   Austrijiski propisi propisi po pitanju kvaliteta i prometa lekova koji ulaze u zemlju su puno strožiji u odnosu na ostale zemlje EU, pa čak i Nemačke i Švajcarske.

   Pročitaj više

Bez
čekanja na termine

Medhel tim će se pobrinuti oko kompletne organizacije. Našim klijentima obezbeđujemo potrebne termine u roku od nekoliko dana, od dostave neophodne dokumentacije.

BUDITE SIGURNI DA JE VAŠA DIJAGNOZA TAČNA I DA JE TERAPIJA KOJU DOBIJATE NAJBOLJA ZA VAS!

Mi ćemo Vam pomoći u organizaciji svega što je potrebno da se proveri dijagnoza, kao i u odabiru specijaliste, zdravstvene institucije i oko svih organizacionih tema koje se mogu javiti u toku procesa lečenja. Pacijentu ostaje da se skoncentriše na lečenje i uspešan oporavak.

Došao sam u Beč sa dijagnozom raka pluća, krajnje deprimiran i frustriran, bez ikakve nade u mogućnost lečenja.Doživeo sam nešto što se uopšte nisam nadao. Posle 6 cikulsa nove imunoterapije, moj se tumor na plućima kompletno povukao! Probudili su u meni novu nadu u najlepšem smislu te reči. Sama pomisao da mogu da se izlečim je pre dolaska u Beč za mene bila samo bajka.

Petar B.,Novi Sad

Silom prilika, zbog bolesti koja traje nekoliko godina i nemogućnosti adekvatnog lečenja u Srbiji, prvenstveno zbog nedostatka odgovarajuće terapije, bio sam primoran da svoje lečenje nastavim negde u inostranstvu. Slučajno, preko interneta naišli smo na firmu Medhel,koja se bavi zdravstvenim turizmom. Sa ne baš velikim očekivanjima stupili smo u kontakt sa vlasnicom agencije. Prezadovoljan sam bio organizacijom, prijemom, lekarima. Sve je odrađeno na vrhunskom nivou i toplo bih preporučio svima kojima je neophodno da nastave lečenje negde u inostranstvu. Slobodno se obratite agenciji, uvek će izaći u susret i sve organizovati na najbrži način, na vrhunskom nivou.

Željko M., Lazarevac

Kako Vam možemo pomoći?

00 381 63 388 546