Skip to main content

Od širokog spektra slikovne dijagnostike danas dostupne medicini, pacijenti pre svega očekuju jedno: veću sigurnost za njihovo zdravlje.

Zahvaljujući našoj mreži pažljivo odabranih radioloških insituta i radiologa, za vas organizujemo dijagnostiku na najmodernijim aparatima, koja je do nedavno bila moguća samo u specijalnim bolnicama. Od ultrazvuka i rendgena, preko CT kompjuterske tomografije i MRI magnetne rezonance, pa do scintigrafije i PET pozitronsko emisione tomografije - primena najnovijih saznanja u medicini i najnovija medicinska tehnologija su nešto što se za naše partnere podrazumeva.

Vrlo često je čak i lekarima drugih specijalnosti teško izabrati najprikladniji pregled iz velikog broja mogućnosti. Baš zbog toga  su pacijentima potrebne jasne i lako razumljive informacije, individualni pristup i kratko vreme čekanja na termin.

Preglede obavljaju najpriznatiji evropski specijalisti u čiju se dijagnozu, u slučaju zdravstvenog problema, možete pouzdati. Bitno je da znate da lekari ne vrše preglede šablonski, nego se vode Vašom zdravstvenom istorijom i pregled prilagođavaju Vama.

Tokom vašeg boravka u Austriji, Medhel koordinator je uvek sa Vama. Koordinator je tu da reši komplikovanu zdravstvenu dokumentaciju umesto vas, da organizuje sve što je neophodno u dogovoru  specijalistima i osobljem zdravstvene ustanove, umesto vas obavlja sve neophodne razgovore na nemačkom jeziku, kao i da se brine o Vašem sigurnom i ugodnom boravku.

Ukoliko su vam potrebne dodatne infromacije pišite nam ili nas pozovite.

Prijavite se na naš mesečni magazin
Vaše ime